AANbevelingen – Reviews

Milou Bouman, leerkracht en pleincoach

Tijdens de op maat gemaakte training/coaching voor ons als middenmanagers heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en weet ik beter hoe ik een gesprek op een goede manier in kan gaan met een betere uitkomst. Ik heb tijdens de coaching en training van Karin meer inzicht gekregen in mezelf. Ik kan echt met de kennis die ik heb gekregen direct aan de slag.

Joyce Mestrum, leerkracht en pleincoach

Op maat gemaakte training/coaching midden-managers-
Karin heeft, binnen de gestelde tijd, veel hebt behandeld. Er was een prettige afwisseling tussen de theorie en ervaringen/voorbeelden uit onze praktijk. Daarnaast was er, in de individuele sessies, aandacht voor mijn persoonlijke hulpvraag en kreeg ik door Karin op een fijne manier een spiegel voorgehouden.

Karlijn van Andel, docent en teamleider MBO

Ik vond de training ‘Persoonlijk leiderschap’ zeer waardevol. Ik had een informatievoorsprong met betrekking tot de Transactionele Analyse, maar Karin ging daar goed mee om tijdens de training. Er zijn aspecten opgefrist, maar ik heb ook weer op een andere manier naar mezelf leren kijken. Wat mij betreft een must voor iedereen!

Wendy Smit-van der Beek, paraveterinair

Tijdens de training ‘Feedback geven en ontvangen’ zijn er zaken aan bod gekomen waar ik zeker gebruik van maak tijdens mij dagelijks- en werkende leven.  Ik heb geleerd mijn eigen positie te analyseren en soms even een moment van reflectie in te plannen als ik merk dat dat nodig is. Ook ben ik nu zelfverzekerder als het gaat om het zeggen wat ik vind en denk, grote winst wat mij betreft!

Tamara Verheul, leerkracht basisonderwijs

-Communiceren binnen teams-
Wat een interessante training!
Karin koppelt de theorie direct aan korte opdrachten. Dat is fijn, omdat ik hierdoor meteen aan het denken werd gezet en de volgende dag het geleerde toe kon passen in de praktijk.
Karin is duidelijk en rustig en heeft oog voor de individu, dat is fijn!

Joesje v/d Velden, Online marketeer

Tijdens de online cursus ‘Communiceren binnen teams’ heb ik binnen één uur direct een aantal handvatten om mee te nemen m.b.t. mijn communicatie op mijn werk, maar ook privé.
Karin heeft een fijne, interactieve manier van presenteren. Ze daagt ons als cursusisten uit, maar wel zo dat ik mij er prettig bij voelde.

Robin Vreugdenhil, leerkracht

Online cursus
Leer-Krachtig Kiezen
De cursus heeft mij geïnspireerd om na te denken over wat mijn prioriteiten zijn. Zowel binnen mijn werk, als in mijn privéleven leverde dit tijd, en structuur op. De online sessies waren zo ingericht dat je de verbinding voelde, en je je kwetsbaar op kon stellen. Een echte aanrader, zeker voor zoekende leerkrachten.

 

Oertje de Groot

-AAN! Vrouwencirkel-
Het fijne aan de vrouwencirkel vond ik de balans tussen spiritueel aan de slag gaan en praktisch aan de slag gaan. Karin nam ons in de kleine setting mee in een stukje TA en ondanks dat ik hier al vaker mee gewerkt had kwam er toch weer een nieuw inzicht naar boven. ♥️

Wendy

-AAN! Vrouwencirkel-
De avond was leerzaam, heeft mij inzichten gegeven in de zin van: in welk gedrag zak ik vaak terug/blijf ik in hangen en hoe zou ik dat liever zien.
Verder was het gewoon een fijne, rustige avond voor mijzelf en vond ik het ook fijn mensen te ontmoeten die ik eigenlijk niet (goed) ken, met ze te delen en ook een bepaalde verbinding mee te voelen.

Fasika Kebede

-Workshop Knal je doelen!-
Dit was het duwtje in de rug waar ik vanbinnen al een langere tijd naar zocht. Door de training ben ik weer terug gebracht naar de basis, ik. Hierdoor heb ik mooie doelen voor dit jaar kunnen stellen! Karin neemt je op een prettige manier mee in haar training om zo zelf de overgang te kunnen maken tot actie. Tijdens de training zorgde ze voor een veilige sfeer waardoor je vrij snel de diepgang in kunt. Al met al een hele fijne en waardevolle ervaring. Zeker tot snel voor een vervolg!

Fleur Udo

-Workshop Knal je doelen!
Wat een ervaring! Karin heeft vol enthousiasme haar tijd genomen om een stukje theorie uit te leggen dat past bij het concreet maken van de doelen die ik wil bereiken de komende tijd. Ze is oprecht betrokken bij het proces en toont interesse in ‘hoe, wat en waarom’. Met een lach en een traan kijk ik terug op een fantastische ervaring en ga ik graag in de toekomst nog eens naar een training van AAN!

Yvette Cox

-Workshop Knal je doelen!-
Een training waarvan ik niet wist dat ik het nodig had, aan het begin van het jaar komt er altijd weer een doel maar daarna weinig vervolg. Met de hulp van Karin heb ik een mooi doel voor 2024 met daaraan acties gekoppeld waar ik meteen mee aan de slag kan. De training zelf was in een fijne sfeer en met een klein groepje waardoor je allemaal je input kan geven daarnaast geeft Karin een goede begeleiding. Ik heb er dit jaar veel vertrouwen in dat ik het doel ga halen. Bedankt voor de training!

Linda van der Steen

-Workshop Knal je doelen!-
Allereerst heeft Karin een hele fijne stem om naar te luisteren en neemt ze de tijd voor iedereen. Ze is duidelijk in haar uitleg en weet het goed over te brengen. Het heeft mij nog meer gemotiveerd om mijn doel voor dit jaar te behalen! Dankjewel hiervoor!