AANbevelingen

Karlijn van Andel, docent en teamleider - ROC van Amsterdam

Ik vond de training ‘Persoonlijk leiderschap’ zeer waardevol.

Ik had een informatie voorsprong m.b.t. de Transactionele Analyse, maar Karin ging daar goed mee om tijdens de training. Er zijn aspecten weer opgefrist, maar ik heb ook weer op een andere manier naar mijzelf leren kijken. Wat mij betreft een must voor iedereen!

Wendy Smit-van der Beek, paraveterinair - Stad&Land Dierenklinieken

Tijdens de training ‘Feedback geven en ontvangen’ zijn er zaken aan bod gekomen waar ik zeker gebruik van maak tijdens mij dagelijks- en werkende leven. Ik denk regelmatig aan de Cirkel van Invloed en dit helpt mij écht om dingen los te laten.
Ook het stuk van de basisposities (manier waarop ik een gesprek in ga) vond ik heel waardevol! Ik heb geleerd mijn eigen positie te analyseren en soms even een moment van reflectie in te plannen als ik merk dat dat nodig is. Ook ben ik nu zelfverzekerder als het gaat om het zeggen wat ik vind en denk, grote winst wat mij betreft!

Tamara Verheul, leerkracht - OBS De Wilgenhoek

-Communiceren binnen teams-
Wat een interessante training!
Karin koppelt de theorie direct aan korte opdrachten. Dat is fijn, omdat ik hierdoor meteen aan het denken werd gezet en de volgende dag het geleerde toe kon passen in de praktijk.
Karin is duidelijk en rustig en heeft oog voor de individu, dat is fijn!

Joesje v/d Velden, Online marketeer - Beliving

Tijdens de online cursus ‘Communiceren binnen teams’ heb ik binnen één uur direct een aantal handvatten om mee te nemen m.b.t. mijn communicatie op mijn werk, maar ook privé.
Karin heeft een fijne, interactieve manier van presenteren. Ze daagt ons als cursusisten uit, maar wel zo dat ik mij er prettig bij voelde.