Leer-Krachtig Kiezen

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat je omkomt in het werk en dat de vakantie, die nu voorbij is, al maanden geleden lijkt?
Je bedenkt wat je na schooltijd wilt aanpakken, maar door allerlei ad-hoc zaken of collega’s die je een vraag komen stellen, ga je naar huis met een onvoldaan gevoel.
Misschien ervaar je wel wat stress en verlang je naar meer rust in je hoofd en lichaam? In de cursus Leer-Krachtig Kiezen leer je hoe je keuzes kunt maken en een balans kunt vinden tussen verplichtingen en jouw persoonlijke prioriteiten.

Met zeven lessen van ongeveer een half uur, bestaande uit korte video’s en praktische opdrachten in het werkboek, kun je op je eigen tempo aan de slag.
Bovendien worden er een online Kick-off en een online live sessie aangeboden. Voor slechts €69,- incl. BTW krijg je toegang tot alle cursusmaterialen en het online leerplatform voor een half jaar. LET OP! Deze prijs geldt tot eind december. Vanaf 1 januari gaat de prijs omhoog.

Schrijf je nu in via onderstaande link en begin vandaag nog met het creëren van meer balans in je (werkende) leven!*

*Je kunt op elk moment instromen en behoudt altijd een half jaar toegang tot de online leeromgeving. Wel kan het zijn dat de kick-off niet helemaal aan het begin van de cursus plaatsvindt als je later instroomt. Wel zijn er altijd twee live sessies tijdens jouw cursus!

De volgende thema’s zullen in de cursus aan bod komen:

  • Gedachten en energie
  • Cirkel van invloed 
  • Autonomie
  • Ja en Nee zeggen
  • Doelen stellen
  • Omgaan met ad-hoczaken